Inapoi la cuprins

Declarație privind confidențialitatea

Partea responsabilă pentru prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este Mainfreight Holding B.V. (denumită în continuare: „Mainfreight”). În prezenta Declarație privind confidențialitatea vom explica ce date colectăm, ce facem cu acestea și care sunt drepturile dvs. Vom prelucra întotdeauna datele dvs. cu caracter personal în conformitate cu legislația și reglementările în vigoare privind datele cu caracter personal, inclusiv Regulamentul General privind Protecția Datelor și Legea privind Telecomunicațiile. Această Declarație poate fi modificată în timp; prin urmare, vă recomandăm să verificați conținutul acesteia în mod regulat. Această Declarație privind confidențialitatea datează din iunie 2018.

Mainfreight nu va prelucra datele dvs. cu caracter personal în alte scopuri decât cele prezentate mai jos și pe care trebuie să le respecte. Aceste date cu caracter personal nu vor fi păstrate mai mult timp decât este necesar pentru scopul în care au fost colectate, cu excepția cazului în care se aplică o obligație de păstrare legală.

Mainfreight prelucrează datele dvs. cu caracter personal pe baza consimțământului dvs. prealabil în acest sens, în cazul în care o astfel de prelucrare este necesară pentru a pregăti sau a îndeplini un acord, în cazul în care Mainfreight este obligată din punct de vedere juridic să facă acest lucru sau în cazul în care Mainfreight are un interes legitim pentru a face acest lucru. Dacă v-ați acordat consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., aveți dreptul să retrageți acest consimțământ în orice moment. În cazul în care o astfel de prelucrare se bazează exclusiv pe consimțământul dvs., aceasta va înceta imediat atunci când vă retrageți consimțământul.

Site-ul nostru

Colectăm și prelucrăm diferitele tipuri de date cu caracter personal prin intermediul paginii web https://careers.mainfreight.com.

Întrebări privind posturile vacante



Vizitând pagina web, puteți vedea posturile vacante în prezent la noi. Ne închipuim că puteți avea întrebări despre conținutul unui post vacant după citirea acestuia. Pentru aceasta, am adăugat detaliile de contact ale deținătorilor posturilor vacante în cadrul rolului vacant relevant. Puteți contacta deținătorul postului vacant prin e-mail sau telefon. Vom prelucra doar adresa dvs. de e-mail și/sau numărul de telefon pentru a răspunde solicitării dvs.



Trimiterea aplicațiilor



Pentru a trimite o aplicație pentru un post, vă rugăm să completați un formular. În acest formular, vă rugăm să vă completați numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și să vă încărcați Curriculum Vitae și Scrisoarea de intenție. Prelucrăm aceste data în baza interesului legitim, deoarece noi utilizăm aceste date pentru a determina dacă vă calificați pentru respectivul post și pentru a vă informa cu privire la progresul din timpul procedurii de aplicare și rezultatul final al acesteia. 



Procedura de aplicare



În afară de Curriculum Vitae și scrisoarea de intenție, este posibil să vă solicităm mai multe date cu caracter personal în timpul procedurii de aplicare: 


  • Referințe:
    
Dorim să obținem informații care au legătură cu activitatea dvs. ca angajat în trecut, pentru a determina experiența dvs. pentru potențialul dvs. nou rol în cadrul Mainfreight;
  • Evaluări:
    
Vrem să verificăm dacă personalitatea dvs. și competențele se potrivesc în cadrul Culturii Mainfreight și viitoarei echipe Mainfreight;
  • Declarație de comportament adecvat:

    Trebuie să ne asigurăm că (viitorii) membrii echipei noastre au integritate și sunt de încredere.


Vă vom solicita doar unul (sau mai multe) elemente din cele prezentate mai sus, în cazul în care se stipulează în cadrul postului vacant, astfel încât să fiți informat/ă cu privire la acest lucru înainte de a lua decizia de a aplica. Furnizarea acestor date cu caracter personal (legal) nu este obligatorie, se bazează pe consimțământul dvs. Cu toate acestea, dacă nu furnizați aceste date, este posibil să nu putem evalua dacă sunteți compatibil ca și candidat pentru poziția vacantă. 



Vizitarea locației în timpul interviului de angajare



Dacă sunteți invitat/ă la un interviu, am dori să vizitați una din locațiile afacerii noastre. Pentru a putea garanta securitatea vizitatorilor la sediul Mainfreight, este posibil să utilizăm imagini captate de camerele de supraveghere video și liste de înregistrare. Acest lucru se bazează pe interesul legitim al Mainfreight.


Imagini captate de camerele de supraveghere video

Sediul Mainfreight este monitorizat prin intermediul imaginilor captate de camerele de supraveghere video pentru a putea combate infracțiunile și frauda. Prin urmare, este posibil să fiți filmat/ă când vizitați sediul nostru. Acest lucru este indicat în mod clar prin semnele de avertizare din cadrul sediului. Aceste imagini captate de camerele de supraveghere video sunt păstrate timp de maxim patru săptămâni după filmare, cu excepția cazului în care s-a produs un incident. În acest caz, imaginile relevante sunt stocate până când incidentul a fost rezolvat.

Liste de înregistrare

Pentru a asigura faptul că Mainfreight cunoaște numărul de persoane prezente în sediul său în orice moment (inclusiv vizitatorii), utilizăm o listă de înregistrare pentru vizitatori. Fiecare vizitator trebuie să completeze această listă de înregistrare, menționând numele, numărul de telefon, numărul de înmatriculare al autovehiculului și ora sosirii și plecării. În cazul în care apare o urgență, Mainfreight va putea verifica pe baza acestor liste de înregistrare care vizitatori se află încă în clădire sau în sediu. Listele de înregistrare sunt păstrate timp de o săptămână.


Împărtășirea datelor cu caracter personal


În cadrul Mainfreight, furnizăm datele dvs. cu caracter personal celor care sunt responsabili pentru executarea scopurilor menționate mai sus, precum directorii, angajații din cadrul departamentului HR și/sau partenerii de discuție, dacă sunteți invitat/ă la un interviu de angajare. În plus, furnizăm unele date cu caracter personal părților externe, mai exact:


  • Agențiilor de Evaluare: 
Cu solicitarea de a vă invita să luați parte la o evaluare on-line și pentru a furniza un raport final cu rezultatele evaluării.
  • Ministerul Justiției și Securității: 
Pentru solicitarea efectuării unei Declarație de comportament adecvat.

În ultimul rând, putem împărtăși datele dvs. cu caracter personal altora dacă este necesar pentru îndeplinirea obligației legale. Nu împărtășim alte date cu caracter personal cu părțile menționate, conform necesităților scopurilor pentru care le primesc. 


Minori



Dacă aveți 16 ani sau mai puțin de 16 ani, puteți aplica doar sub supravegherea părinților sau reprezentanților legali.

Cât timp păstrăm datele dvs.?


Vom reține datele dvs. nu mai mult de patru săptămâni de la finalizarea perioadei de depunere a aplicațiilor. Dacă v-ați oferit consimțământul pentru ca noi să vă păstrăm detaliile astfel încât să vă putem informa cu privire la viitoare posturi vacante, le vom reține pentru nu mai mult de un an de la finalizarea perioadei de aplicare. Puteți retrage acest consimțământ în orice moment.

Securitate

Mainfreight va lua măsurile adecvate pentru a vă asigura că datele dvs. cu caracter personal sunt prelucrate în conformitate cu legislația și reglementările actuale și că aceste date cu caracter personal sunt protejate împotriva prelucrării, pierderii, distrugerii și deteriorării neautorizate și ilegale. Mainfreight aplică, de exemplu, proceduri stricte de securitate, în parte pentru a împiedica accesul persoanelor neautorizate la datele dvs. cu caracter personal.

Drepturile dvs.

Aveți dreptul să solicitați Mainfreight accesul, rectificarea sau ștergerea datelor dvs. cu caracter personal și dreptul de a restricționa prelucrarea datelor relevante pentru dvs. În anumite circumstanțe, aveți, de asemenea, dreptul de a vă opune anumitor forme de prelucrare și de a solicita transferarea datelor cu caracter personal către dvs.

Veți primi un răspuns la solicitarea dvs. în termen de maximum o lună. Această perioadă poate fi prelungită cu două luni, în funcție de numărul de solicitări și/sau de complexitatea acestora. De asemenea, vă vom informa cu privire la acest lucru în termen de o lună. În cazul în care solicitarea dvs. este respinsă, vom explica și motivul pentru aceasta. În cazul în care nu sunteți de acord cu conținutul răspunsului nostru sau cu respingerea solicitării dvs., veți avea opțiunea de a depune o plângere la Autoritatea Națională de Supraveghere sau de a depune o contestație la instanța de judecată. Mai jos veți găsi o prezentare generală a mai multor autorități naționale de supraveghere:



Olanda: Autoriteit Persoonsgegevens

Belgia: Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer

Germania: Die Bundesbeauftragte für den Datenschutz und die Informationsfreiheit

Marea Britanie: The Information Commissioner’s Office

Franța: Commission Nationale de l'Informatique et des Libertés

Italia: Garante per la protezione dei dati personali

România:Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

Polonia: Biroul Inspectorului General pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal -
 GIODO

Contact

Pentru informații suplimentare cu privire la această Declarație privind confidențialitatea, drepturile dvs. sau prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în alte privințe, ne puteți contacta:

Mainfreight Holding BV
FAO Data Protection Officer
Industriestraat 10
7041 GD ’s-Heerenberg
The Netherlands
privacy@eu.mainfreight.com

Cookie-settings

Mainfreight uses cookies to ensure an optimal user experience.

We would like to ask your permission to place cookies.

More information.

Accept Decline

Cauta